O nama

Ordinacija Natal

Ordinacija Natal je osnovana 1993. godine kao prva privatna ginekološka ordinacija sa kabinetom za ultrazvučnu dijagnostiku u Crnoj Gori. Nalazimo se u Podgorici, u ulici Drugog Crnogorskog bataljona 2H.

Načinom i kvalitetom pružanja usluga, visokom tehnološkom opremljenošću kao i angažovanjem ljekara i stručnih kosultanata iz zemlje i regiona stekli smo veliki broj stalnih pacijenata, klijenata i poslovnih partnera.

Pored ginekologije sa ultrazvučnom dijagnostikom, kao osnovne djelatnosti, ordinacija Natal se godinama razvijala i rasla kako u kadrovskom tako i u tehničkom smislu. To je rezultiralo pružanjem dodatnih usluga iz oblasti: radiologije, endokrinologije, onkologije, dermatologije, neurologije, urologije i estetske medicine. Kao ordinaciji kojoj je osnovna djelatnost ginekologija posebno nam je zadovoljstvo kad naši pacijenti ostvare zdravo potomstvo. Na devetomjesečnom putu strepnje i rizika pratimo trudnoću i omogućavamo roditeljima upoznavanje bebe i prije rodjenja. Čarobni trenutak radjanja novog života postaje uspjeh svih nas.

Višedecenijska tradicija uspješnog i kvalitetnog rada obavezuje nas da koračamo ka novim dostignućima i izazovima.

Natal tim vrhunskih stručnjaka - Vama na usluzi